Black Friday Grill Academy Deal!

Hoewel de mogelijkheden voor activiteiten buitenshuis dit jaar beperkt zijn, kun je in 2021 hopelijk weer met vrienden en familie samen een geweldig dagje uit op de Weber Grill Academy beleven!

Boek 2 Grill Academy cursussen en ontvang €50 korting. Houd er rekening mee dat het enkel mogelijk is om 2 dezelfde Grill Academy cursussen op dezelfde dag te boeken.

Deze aanbieding is geldig, zolang de voorraad strekt,
tot dinsdag 1 december 2020 – 23.59 uur.

Gebruik de code BF20GANL

Covid-19 update

Vanwege de beperkingen opgelegd vanuit Overheid en RIVM, hebben we de afgelopen maanden de geplande Weber Grill Academy’s voor zowel bedrijven als particulieren moeten verplaatsen of zelfs annuleren.

Ondanks de laatste versoepelingen blijft de 1,5m afstand regel van kracht.
Afgelopen weekend heeft Weber Barbecues op internationaal niveau het standpunt ingenomen, dat er tot september geen Grill-Academy’s voor particulieren gegeven mogen worden. Ook de Koninklijke Horeca Nederland heeft geadviseerd geen georganiseerde groepen bijeen te brengen tot 1 juli.

Kasteel Schaloen is de mooiste Grill Academy locatie van de Benelux, maar heeft gezien haar ouderdom ook haar beperkingen als het gaat om de 1,5m afstand regel.
Dat betekent dat we helaas geen Grill Academy’s kunnen geven, zolang deze regel van kracht blijft.

Zodra er versoepeling plaatsvindt van de 1,5m regel zullen wij wederom in staat zijn om met vol enthousiasme en passie de Weber Grill Academy’s te geven op Kasteel Schaloen.